Η Honeybee διαθέτει δεκάδες «επαγγελματικές φωνές» (γυναικείου/ανδρικού φύλου, παιδικές) που είναι έτοιμες να εκφωνήσουν κάθε σενάριο! Ενδεικτικά σας παραθέτουμε ορισμένες σχετικές παροχές επαγγελματικής εκφώνησης:

  • Εκφώνηση τηλεοπτικών σποτ

  • Εκφώνηση ραδιοφωνικών σποτ

  • Εκφώνηση ηχητικών οδηγιών

  • Εκφώνηση τηλεοπτικών παραγωγών

  • Εκφώνηση ντοκιμαντέρ


Περιγράψτε μας την ανάγκη σας και εμείς θα σας στείλουμε άμεσα τις φωνές που ταιριάζουν καλύτερα σε αυτή, για να διαλέξετε! Η έμπειρη ομάδα μας μπορεί ακόμη να σας κάνει τις δικές της προτάσεις σχετικά με την κατάλληλη φωνή που θα «απογειώσει» το σενάριο που έχετε σκεφτεί.

Θυμηθείτε ποιες είναι οι φωνές που σας έχουν μείνει από το παρελθόν να διαφημίζουν ένα προϊόν ή μία υπηρεσία, να ακούγονται σε μία αφήγηση ή σε μία ταινία… Έχουν εντυπωθεί για τα καλά στο μυαλό σας, σωστά; Αυτός είναι και ο σκοπός ενός καλού speakage! Να παρουσιάσει έξυπνα και «με χρώμα» το προϊόν ή την υπηρεσία που επιθυμούμε δίνοντας στο σενάριο ένα δικό του στίγμα, που θα συνδυαστεί με μία συγκεκριμένη φωνή.

Όσο λοιπόν και αν σας κάνει εντύπωση, η επιλογή της κατάλληλης φωνής αποτελεί μία ολόκληρη διαδικασία. Αυτή θα γίνει βάσει του αντικειμένου και του ύφους που θέλετε ή πρέπει να έχει η παρουσίαση του σεναρίου σας. Σε ανάλογα επίπεδα και με αυτά τα κριτήρια, η ομάδα της Honeybee θα εξετάσει αν απαιτείται μία γυναικεία, ανδρική ή παιδική φωνή. Μία νεανική ή μεγαλύτερης ηλικίας φωνή. Μία φωνή με χαρούμενη και χαριτωμένη ή πιο σοβαρή χροιά…