Δοκιμασμένη και αποτελεσματική διαδικασία παραγωγής βίντεο

Η διαδικασία με την οποία η Honeybee υλοποιεί την παραγωγή ενός βίντεο καθώς και τη σχετική στρατηγική video marketing εστιάζει σε σας και τους στόχους σας. Έχουμε αναπτύξει μία αποτελεσματική διαδικασία παραγωγής βασιζόμενοι σε χρόνια εμπειρίας και έρευνας. Δίνουμε έμφαση σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. Σε συνεργασία με εσάς θέτουμε στόχους, ενώ η μοναδική και custom made προσέγγιση μας βοηθά να λάβετε τα περισσότερα οφέλη από τα βίντεό σας.

Pre-Production

Το πρώτο βήμα για κάθε παραγωγή βίντεο είναι η πρώτη μας επαφή, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε από κοντά. Θα μιλήσουμε και θα κατανοήσουμε την επιχείρηση ή τον οργανισμό και θα καθορίσουμε τους στόχους της παραγωγής. Ένα βίντεο μπορεί να επικοινωνήσει με πολλούς τρόπους την κουλτούρα και το brand της επιχείρησής σας. Γι 'αυτό είναι σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερα για την επιχείρησή σας, καθώς και τους στόχους που θέλουμε να επιτύχουμε με την παραγωγή.
H ομάδα της Honeybee θα εργαστεί για την οργάνωση της όλης παραγωγής, την ανάπτυξη περιεχομένου, σενάρια, storyboards, μακέτες και ό,τι άλλο απαιτηθεί για να προχωρήσει βίντεο σας στο στάδιο της παραγωγής.

Production

Αφότου καθοριστούν οι στόχοι παραγωγής, έρχεται η ώρα των γυρισμάτων. Η ομάδα μας προχωρά στην κινηματογράφηση βάσει του σεναρίου που έχει καθοριστεί και πραγματοποιεί λήψεις οι οποίες θα “αφηγηθούν” με τον καλύτερο τρόπο την ιστορία σας και θα αποτυπώσουν μοναδικά τα μηνύματά σας. Τα γυρίσματα απαιτούν μία ματιά καλλιτεχνική και δημιουργική, κάτι το οποίο μόνο η πολυετής εμπειρία και το ταλέντο μπορεί να αποδώσει. Η Honeybee αποτελείται από μια ομάδα εξαιρετικά ταλαντούχα και δημιουργική, η οποία θα δώσει ζωή στο σενάριο και το storyboard σας. Θα συλλάβει άρτιες εικόνες υψηλής ποιότητας και αισθητικής, με τη χρήση σύγχρονου επαγγελματικού εξοπλισμού, όπως drones, γερανούς, dollies, steady cams, camera sliders, καθώς και επαγγελματικά μηχανήματα ήχου και φωτισμού.

Post-Production

Μετά τα γυρίσματα, το υλικό που θα έχουμε κινηματογραφήσει θα καταφτάσει στους state-of-the-art υπολογιστές μας και θα αποθηκευτεί στους cloud servers που διαθέτουμε, οι οποίοι παρέχουν απόλυτη ασφάλεια. Και μετά έρχεται η ώρα μιας απλής πράξης: Video Editing + Special Effects = Μαγεία! Το πρώτο βήμα για την επεξεργασία είναι το video logging. Τοποθετούμε τα αποσπάσματα του βίντεο υλικού στο timeline για να αρχίζει το μοντάζ. Κάθε sequence τοποθετείται μετά από μελέτη στη λωρίδα χρόνου, με οδηγό το σενάριο και σε συγχρονισμό με το επαγγελματικό σπικάζ που έχει προηγηθεί, για να εξασφαλιστεί το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ποιότητας. Επιλέγουμε μουσική και προσθέτουμε ηχητικά εφέ όπου απαιτείται. Προσθέτουμε γραφικά, animations, supers, lettering, 3D στοιχεία και ό,τι άλλο απαιτεί η παραγωγή και ανάλογα με αυτά που έχουμε ήδη συμφωνήσει.
Στη συνέχεια έρχεται η ώρα των διορθώσεων. Θα δείτε το βίντεο, θα ακούσουμε τις παρατηρήσεις σας και όταν το αποτέλεσμα μας ικανοποιήσει όλους, θα είμαστε έτοιμοι να σας παραδώσουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα!