ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ
ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ HONEYBEE

«Χάρη στη Honeybee και την ομάδα της καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια ισχυρή εικόνα της εταιρείας μας στο εξωτερικό, να παρουσιάσουμε τα σημαντικότερα προϊόντα μας και να αυξήσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα τις πωλήσεις και τα κέρδη μας. Είμαι ευγνώμων στη Honeybee και στους ανθρώπους της που «αγκάλιασαν» της επιχείρησή μας σα να ήταν δική τους και κατάφεραν να της εξασφαλίσουν αυτό που της αξίζει: μια θέση στη λίστα με τις καλύτερες. Η Honeybee, είναι ο ισχυρότερος συνεργάτης μας».

Νίκος Σερετίδης - Γενικός Δ/ντης SERGAS


«Χρειαζόμουν ένα βίντεο που θα παρουσίαζε το προφίλ της επιχείρησής μας. Το ήθελα γρήγορο και ενδιαφέρον, αλλά παράλληλα αληθινό. Ένα βίντεο που θα εξέπεμπε τη ζεστασιά της οικογενειακής επιχείρησης. Η Honeybee και οι συνεργάτες της, δημιούργησαν αυτό ακριβώς που είχα στο μυαλό μου. Τώρα, ξέρω που πρέπει να απευθυνθώ όταν θέλω να προβάλλω σωστά την επιχείρησή μου και να αυξήσω το πελατολόγιό μου».

Παύλος Τσακίρης - Υπεύθυνος Μάρκετιγκ "ΑΥΓΑ ΤΣΑΚΙΡΗ"


«Είναι πολύ δύσκολο να εμπιστευτείς την προώθηση της εταιρείας σου μέσα από μία άλλη εταιρεία που ίσως να μην «πονάει» τόσο τη δική σου. Η Honeybee όμως όχι μόνο κατάλαβε τις ανάγκες της επιχείρησής μας, αλλά φρόντισε να μας προτείνει περαιτέρω εύστοχες ιδέες για την ανάπτυξή της. Με τη Honeybee νιώθουμε ασφαλείς να κάνουμε σχέδια για το μέλλον της επιχείρησής μας».

Χάρης Χανταβαρίδης - Γενικός Δ/ντης ΟΙΚΟΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΕ


«Προσπαθούσα να σκεφτώ έναν τρόπο να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία και να προβάλλουμε έξυπνα την επιχείρησή μας στα Social Media και το διαδίκτυο. Ένας φίλος μου σύστησε τη Honeybee. Μου είπε ότι είναι ειδικοί. Όταν συναντήθηκα με το επιτελείο της Honeybee, συζητήσαμε αναλυτικά όλες τις εκδοχές που είχα στο μυαλό μου και ακόμα περισσότερες που μου πρότειναν οι άνθρωποί της. Τότε, κατάλαβα ότι βρίσκομαι στο σωστό μέρος. Η Honeybee όχι μόνο κατάφερε να καλύψει τις ανάγκες της επιχείρησής μας, πέτυχε επίσης με το σωστό στρατηγικό σχέδιο να μας ανεβάσει στην κορυφή».

Ακρίτας Σιδηρόπουλος - Δ/νων Σύμβουλος ELITH ΑΕ


«Στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός. Όταν όμως γνώρισα το εξειδικευμένο προσωπικό της Honeybee κατάλαβα πόσα πράγματα δεν γνώριζα και πόσα θα μπορούσα να κάνω για την ανάπτυξη της επιχείρησής μας. Εμπιστεύτηκα στους ειδικούς και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, είδα τη φήμη της εταιρείας μας να εκτοξεύεται στα ύψη! Μετά από εκείνη την πρώτη μας συνάντηση, συνεχίζω να εμπιστεύομαι τους ανθρώπους της Honeybee. Χάρη σε αυτούς μπορώ να είμαι σίγουρος ότι η επιχείρησή μας, θα έχει συνεχώς το προβάδισμα».

Φωκίων Ζαΐμης - Πρόεδρος - Δ/νων Σύμβουλος iForce


«Αυτό που με ανησυχούσε περισσότερο ήταν το πως θα μπορούσε να αποδοθεί το σενάριο του βίντεο που συμφωνήσαμε οπτικά. Δε μπορούσα να φανταστώ ότι θα ήταν τόσο άμεσο και ελκυστικό! Οι άνθρωποι της Honeybee μου έδωσαν ακριβώς ότι είχα ανάγκη: ταχύτητα, εξειδίκευση και συνέπεια. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Honeybee. Κάνει στην κυριολεξία θαύματα!»

Γιάννης Σιμωνίδης - Δ/νων Σύμβουλος Saimon Bros


«Η συνεργασία μου με την ομάδα της Honeybee ήταν εξαιρετική και αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο είναι η ομαδική δουλειά, η οργάνωση και η συνέπεια. Συνέπεια σε όσα είχαμε συμφωνήσει, συνέπεια των λόγων με τις πράξεις και συνέπεια στην ενημέρωσή μου καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας.»

Χρήστος Χέλμης - Δ/νων Σύμβουλος Colibri