ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ - ΙΓΕ

Η Honeybee προχώρησε στην παραγωγή βίντεο παρουσίασης του ΙΓΕ, στην παραγωγή τηλεοπτικού σποτ και στο σχεδιασμό δυναμικής ιστοσελίδας του Ινστιτούτου.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΒΑΛΑΣ “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ”

Η Honeybee ανέλαβε την επιμέλεια και διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Καβάλας.

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

Στο πλαίσο του έργου “Διασυνοριακές πολιτιστικές διαδρομές Cult Routes – Cross Border Cultural Router” η Honeybee ανέλαβε την παραγωγή μίας σειράς οπτικοακουστικών έργων (φωτογραφίσεις και βίντεο).

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΙΚΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΡΛΑΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ – ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ

Η Honeybee προχώρησε στην παραγωγή ραδιοφωνικού μηνύματος , τηλεοπτικού σποτ κι ενός ντοκιμαντέρ διάρκειας 27' για την ανάδειξη της μοναδικής ομορφιάς της λίμνης Κάρλας και των γύρω περιοχών.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ

Η Honeybee στο πλαίσιο του έργου IpA Shield του προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας ΙΡΑ “Ελλάδα – πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας 2007 – 2013” εκπόνησε ένα αναλυτικό επικοινωνιακό πλάνο και δημιούργησε ένα βίντεο παρουσίασης του έργου.

ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΜΑΧΗ ΚΙΛΚΙΣ

H Honeybee δημιούργησε ένα ιστορικό ντοκιμαντέρ για την ανάδειξη της μάχης Κιλκίς του 1913 για τον δήμο Κιλκίς.

ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ – 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙΛΚΙΣ

Η Honeybee ανέλαβε τη διοργάνωση της επετειακής εκδήλωσης και τη δημιουργία λευκώματος για την εκατονταετηρίδα του Κιλκίς. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ & MARKETING ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Παραγωγή προωθητικών video εν όψει της έκθεσης “Tour Nature Dusseldorf”, για τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής και Marketing Χαλκιδικής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

«Ενέργειες Προβολής και Δημοσιότητας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο πλαίσιο του έργου "ENERGEIA» στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Fostering the use of low temperature geothermal sources through the development of operational exploitation guidelines and green energy solutions of enterprising» με ακρωνύμιο «ENERGEIA» του Προγράμματος INTERREG H Honeybee προχώρησε στην παραγωγή ενός δίγλωσσου (ελληνικά – αγγλικά) τηλεοπτικού spot παρουσίασης των δράσεων και των παρεμβάσεων του έργου, της σημασίας του και του αντικειμένου του, ενός σχετικού ραδιοφωνικού σποτ, καθώς και το δημιουργικό διαφήμισης για την προβολή του έργου.

“Με τον πολιτισμό ΠΑΡΑ...ΠΟΔΑΣ”

Η Honeybee ανέλαβε την επιμέλεια και την οργάνωση μουσικών εκδηλώσεων στο πλαίσιο της δράσης “Με τον πολιτισμό ΠΑΡΑ...ΠΟΔΑΣ” στο Δήμο Καβάλας.

“2η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας”

Η Honeybee ανέλαβε, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία και τη φιλοξενία της ιστοσελίδας της “2ης Παγκόσμιας Συνδιάσκεψης Ποντιακής Νεολαίας”, την παραγωγή ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών διαφημιστικών σποτ και σειράς βίντεο για τη συνδιάσκεψη, κ.ά.

Κοιλάδα του Μεσσιανού νερού - Μπούρινος

Η Honeybee ανέλαβε σειρά δράσεων για το Δήμο Βοϊου, στο πλαίσιο της δράσης “Γνωρίζω τη φύση μέσα από την Κοιλάδα του Μεσσιανού νερού. Μπούρινος: ευαισθησία στο περιβάλλον”. Η εταιρία μας ανέλαβε το σχεδιασμό, παραγωγή και τοποθέτηση πινακίδων ενημέρωσης και σήμανσης στα ορειβατικά μονοπάτια, ενέργειες προβολής και προώθησης (ενημερωτικό φυλλάδιο, έκδοση λευκώματος, έκδοση Οικοτουριστικού οδηγού κ.ά), τον σχεδιασμό & παραγωγή εκπαιδευτικού πληροφοριακού υλικού, διοργάνωση ημερίδας, παραγωγή ταινίας 3D με το ιστορικό της γέννησης της κοιλάδας μέχρι σήμερα, κ.ά.

CIVILWATER - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

Στο πλαίσιο του έργου "Conservation and quality assurance of municipal water in the crossborder area" -CIVILWATER” (Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας “Ελλάδα – Βουλγαρία 2007 – 2013”), η Honeybee ανέλαβε την παραγωγή ενημερωτικών εντύπων, αφισών, CDs με ενημερωτικό υλικό (ελληνικά και αγγλικά), γραφιστική επιμέλεια, 10’ τηλεοπτικό ενημερωτικό βίντεο (ελληνικά – αγγλικά) και teaser διάρκειας 1’20’’. Επίσης διοργάνωσε ένα συνέδριο και παρήγαγε τα σχετικά υλικά του.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Honeybee προχώρησε στην παραγωγή ντοκιμαντέρ και εταιρικό βίντεο για τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.

ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ WWM-QUOL

Η ΔΕΥΑ ΚΙΛΚΙΣ, εμπιστεύτηκε στην ΗΟΝΕΥΒΕΕ την παραγωγή βίντεο για το έργο «Μεταφορά τεχνογνωσίας στο Δήμο Δοϊράνης και προσαρμογή της ΔΕΥΑΚ στις νέες συνθήκες που επέφερε ο «Καλλικράτης» στη διαχείριση των υδάτινων πόρων στην περιοχή παρέμβασης βελτίωση της ποιότητας ζωής των Δημοτών» (WWM-QUOL). Παράλληλα η Honeybee ανέλαβε τη διοργάνωση ημερίδων, την παραγωγή έντυπου υλικού πληροφόρησης, την ενημερωτική έντυπη έκδοση προβολής δραστηριοτήτων έργου, την έκδοση Posters, το ηλεκτρονικό Newsletter, τη δημιουργία εγχειριδίου (Booklet) με τις καλές πρακτικές του έργου, τη δημιουργία Διαδικτυακής Πύλης παρουσίασης του έργου κ.ά.

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: GOLDEN VISA PROGRAMME

Το video το οποίο επιμελήθηκε η Honeybee, εξηγεί με λεπτομέρειες πόσο εύκολα και γρήγορα μπορείτε να γίνετε και εσείς μέλος της οικογένειας του Golden Visa Program ώστε να απολαμβάνετε όλα τα οφέλη και τις παροχές που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εσάς και πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

Το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) στο πλαίσιο ενός ευρύτερου προγράμματος θεσμικής και οργανωτικής ενδυνάμωσης της Συνομοσπονδίας σχεδίασε ένα έργο συνδικαλιστικής ενημέρωσης και επιμόρφωσης, η υλοποίηση του οποίου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την παροχή δωρεάν επιμορφωτικών προγραμμάτων σε πέντε αυτοτελείς θεματικές ενότητες. Η όλη προσπάθεια, όπως φαίνεται και στο video που επιμελήθηκε η Honeybee, αφορά στην κάλυψη επιβεβαιωμένων εκπαιδευτικών αναγκών συνδικαλιστικών στελεχών πάνω σε σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους αυτοαπασχολούμενους και τους εργοδότες των μικρών επιχειρήσεων.

NOESIS

Η Honeybee συνεργάστηκε με τη NOESIS για την έκδοση εντύπων και την παραγωγή γραφικών στοιχείων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ: 16ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ KAI ΠΑΝΤΟΜΙΜΑΣ ΚΙΛΚΙΣ

Στο πλαίσιο του 16ου Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας Κιλκίς, η Honeybee κάλυψε όλη την εκδήλωση. Περισσότεροι από 5.000 θεατές παρακολούθησαν 29 θιάσους από 14 χώρες, 31 διαφορετικά θεατρικά έργα, περισσότερες από 100 παραστάσεις, 5 σεμινάρια-εργαστήρια για εκπαιδευτικούς και κουκλοπαίκτες, 20 εργαστήρια στα σχολεία (δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) και 25 νέους δημιουργούς και ομάδες από το χώρο του κουκλοθέατρου και του σωματικού θεάτρου από όλες τις γωνίες της Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

Τα οφέλη της ανακύκλωσης, ή ευρύτερα, εναλλακτικής διαχείρισης, των αποβλήτων είναι γνωστά και πλήρως τεκμηριωμένα. Η ανακύκλωση συμβάλλει στη βιώσιμη ανάπτυξη από την οικονομική, περιβαλλοντική και κοινωνική πλευρά της. Δείτε στο video που επιμελήθηκε η Honeybee για την Περιφέρεια Ηπείρου τα οφέλη της ανακύκλωσης.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ: MEDICINET

Το πρόγραμμα διασυνοριακής συνεργασίας Ελλάδα - Βουλγαρία 2007-2013 αλλάζει το τοπίο στις σχέσεις των δυο χωρών. Κύριοι στόχοι η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, του τουρισμού και κυρίως η πρόληψη ατυχημάτων - αντιμετώπιση έκτακτων ιατρικών συμβάντων μέσω του έργου Medicinet. Το βίντεο σε παραγωγή Honeybee περιλαμβάνει συνεντεύξεις των εμπλεκόμενων καθώς και εικόνες από τις επιμέρους περιοχές των δυο νοσοκομείων και του σύγχρονου ιατρικού εξοπλισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ: E-AUCTION

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε τι σχέση μπορεί να έχουν τα αγροδιατροφικά προϊόντα με τις νέες τεχνολογίες αυτό είναι το e-auction, το ηλεκτρονικό δημοπρατήριο, όπου μπορείτε να διαπραγματευτείτε τιμές χωρίς μεσάζοντες. Η Honeybee δημιούργησε το σποτ για την προβολή σχετικής ημερίδας ενημέρωσης.

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Η Honeybee συνεργάστηκε με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο για την επιμέλεια ενός βιβλίου με θέμα "Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στις Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες".

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΕΕΑΕ

Η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ) είναι η αρμόδια ρυθμιστική αρχή για τον έλεγχο, τη ρύθμιση και την εποπτεία του τομέα πυρηνικής ενέργειας, πυρηνικής τεχνολογίας, ραδιολογικής, πυρηνικής ασφάλειας και ακτινοπροστασίας. Στο video που επιμελήθηκε η Honeybee, παρουσιάζεται η αποστολή της ΕΕΑΕ, που είναι η προστασία του πληθυσμού, των εργαζομένων και του περιβάλλοντος από τις ιοντίζουσες και τις τεχνητά παραγόμενες μη ιοντίζουσες ακτινοβολίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ: ΕΚΚΑ - ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ

Σήμερα, οι άνισες συνθήκες ζωής και εργασίας των ανδρών και των γυναικών επιδεινώνονται εξαιτίας της σοβαρής οικονομικής κρίσης σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο. Όπως φαίνεται και στο video που επιμελήθηκε η Honeybee για το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ), η πλήρης και ισότιμη ένταξη των γυναικών στην αγορά εργασίας αποτελεί κεντρικό στόχο της αναπτυξιακής ευρωπαϊκής και εθνικής πολιτικής.

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

Ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων παρουσιάζει ένα σύγχρονο σχολείο στην Καλαμάτα το οποίο διατηρεί τη μουσική παράδοση της περιοχής ενώ παράλληλα παρέχει την πιο σύγχρονη τεχνολογία στην διάθεση των μαθητών. Η Honeybee ήταν υπεύθυνη για την δημιουργία και επιμέλεια του βίντεο.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: GENEDIS

Το πρώτο Συνέδριο σχετικά με τις νευροεκφυλιστικές παθήσεις και τη γηριατρική πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 10 με 13 Απριλίου 2014 στην Κέρκυρα και η Honeybee ήταν υπεύθυνη για την κάλυψη και το απολογιστικό βίντεο του συνεδρίου.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: SAFEWET

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης εμπιστεύτηκε στην Honeybee την δημιουργία ενός βίντεο το οποίο αποτυπώνει την συνεργασία 2 λαών, της Ελλάδας και των ΠΓΔΜ, πάνω στο κοινό έργο του συντονισμού και της διαχείρισης και εξασφάλισης της ποιότητας υδάτινων πόρων που διασυνοριακά καλύπτουν τα δυο κράτη. Το βίντεο παρουσιάστηκε στο επιτυχημένο συνέδριο που οργάνωσε η Honeybee και στο οποίο υπήρχαν καλεσμένοι ομιλητές και από τα δυο κράτη.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΚΕΕΕ

Στο video, παρουσιάζονται στιγμιότυπα από τη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς στις 22 και 23 Νοεμβρίου. Στη Γενική Συνέλευση, την κάλυψη της οποίας ανέλαβε η Honeybee, συμμετείχαν πρόεδροι και εκπρόσωποι όλων των Επιμελητηρίων της χώρας, αλλά και της Πολιτείας. Μεταξύ των εισηγητών ήταν ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ κ. Μίχαλος και ο πρόεδρος του ΕΒΕ Κιλκίς κ. Τονικίδης.

ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Honeybee ανέλαβε τον σχεδιασμό εντύπων και δημιουργικών για το νοησλευτικό ίδρυμα.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ: ROMA

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του Έργου «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΡΟΜΑ» η Honeybee ανέλαβε τον σχεδιασμό και την παραγωγή πέντε ημίωρων κινηματογραφικών ταινιών.

ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης της διεθνούς ημερίδας με τίτλο «Διακυβέρνηση και καινοτομία: μοχλός αειφόρου ανάπτυξης, διαχείρισης και προστασίας των φυσικών πόρων» το ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ μας εμπιστεύτηκε για την υλοποίηση του τηλεοπτικού σποτ προώθησης της ημερίδας, το βίντεο παρουσίασης του Κέντρου καθώς και τον σχεδιασμό των εντύπων της ημερίδας.

15ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΜΙΜΑΣ ΚΙΛΚΙΣ

Η Honeybee ανέλαβε την παραγωγή τηλεοπτικού σποτ, επετειακού ντοκιμαντέρ, βιντεολήψεων, φωτογράφισης, σχεδιασμού, παραγωγής και διανομής προωθητικού υλικού του 15ου Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας Δήμου Κιλκίς.

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του Έργου «Ενέργειες δημοσιότητας – Επικοινωνίας στην Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση» η Honeybee ανέλαβε τον σχεδιασμό και την παραγωγή ενός βίντεο καλών πρακτικών με χρήση της τεχνικής infographic, με σκοπό να παρουσιαστούν οι τομείς και τα οφέλη που έχει ο καθένας με την χρήση της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ

Κινηματογραφιστές από όλη τη γη στρέφουν τον φακό τους στη Νάουσα και μας καλούν να ταξιδέψουμε με οδηγό την εικόνα σε ένα ονειρικό ταξίδι στον κόσμο του σινεμά. Η Honeybee ανέλαβε τη δημιουργία του τηλεοπτικού σποτ της διοργάνωσης.

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Στo πλαίσιo σχετικού προγράμματος, η Honeybee υλοποίησε τα θεματικά βίντεο για την ανάδειξη της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η ΠΚΜ διαθέτει ένα ιδιαίτερο σημαντικό δυναμικό τουριστικών πόρων και με γνώμονα την νέα στρατηγική ανταγωνιστικής τοποθέτησης για το ελληνικό τουριστικό προϊόν, επιχειρεί να ανατρέψει την υπάρχουσα εικόνα της Ελλάδας ως το «αρχέτυπο» του μαζικού καλοκαιρινού τουρισμού για ήλιο, θάλασσα και αρχαιότητες και ξεκινάει προσπάθεια επανατοποθέτησής της στην αγορά, διευρύνοντας την εικόνα της, την τουριστική της ταυτότητα, και προσπαθώντας να εδραιώσει μια νέα τουριστική εικόνα: Ελλάδα = «Τόπος ατελείωτων εμπειριών για παραθαλάσσιο και ναυτικό τουρισμό, αλλά και για φύση, επισκέψεις σε πόλεις, πολιτισμό, περιηγήσεις, υπηρεσίες υγείας και ευεξίας και επαγγελματικά δρώμενα».

CAN YOU MISS THIS:

BLUE GREEN & GOLD:

DIVINE MOUNTAINS:

LIVE WELL:

ROOTS OF FAITH:

PRIME CONVENTIONS:

PRISTINE NATURE:

MANY STORIES:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΠΘ

Στόχος του Γραφείου Διασύνδεσης είναι να βοηθήσει τους φοιτητές και τους απόφοιτους του Α.Π.Θ. να προσεγγίσουν ομαλά τη μελλοντική τους σταδιοδρομία και να αναζητήσουν εργασία ανάλογη με τις γνώσεις που αποκόμισαν από τις σπουδές τους, παρέχοντας πληροφόρηση σχετικά με τις δυνατότητες που τους προσφέρονται, τόσο στη συνέχιση των σπουδών τους όσο και στη μετάβαση τους στην αγορά εργασίας.

14ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΜΙΜΑΣ ΚΙΛΚΙΣ

Εργασίες παραγωγής τηλεοπτικού σποτ, βιντεολήψεων, φωτογράφισης, σχεδιασμού, παραγωγής και διανομής προωθητικού υλικού του 14 Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας Δήμου Κιλκίς.

eValuation - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

H Honeybee, ανέλαβε τον σχεδιασμό και την παραγωγή δράσεων επικοινωνίας και δημοσιότητας, με σκοπό την προβολή της ηλεκτρονικής πλατφόρμας eValuation - Ηλεκτρονική διακυβέρνηση στην πράξη, που σχεδιάστηκε από την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας. Οι δράσεις περιελάμβαναν την παραγωγή βίντεο παρουσίασης της εφαρμογής, την παραγωγή δημοσιογραφικού B-roll με πλάνα από την εφαρμογή και δήλωση του Γενικού Γραμματέα ΓΓΕΤ και την αποστολή του υλικού σε τηλεοπτικά κανάλια και δημοσιογραφικά portal.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ: ΠΙΝΔΟΣ – ΓΡΕΒΕΝΑ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LIFE)

Τον Νοέμβριο 2008 εγκρίθηκε έργο του προγράμματος LIFE που υποβλήθηκε από τη Ν.Α. Γρεβενών, με συνεργαζόμενους φορείς την ΑνΓρε, την Μη Κυβερνητική Οργάνωση Καλλιστώ, το ΕΘΙΑΓΕ / Ινστιτούτο Δασικών Ερευνών και την εταιρεία Business Architects Consultancy. Το έργο αποσκοπούσε στην εφαρμογή πρότυπων δράσεων διατήρησης του δασικού πλούτου και ειδών της άγριας πανίδας του Νομού Γρεβενών. Η Honeybee δημιούργησε ένα απολογιστικό βίντεο για την προβολή των δράσεων του προγράμματος στο ευρύ κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΜΙΜΑΣ ΚΙΛΚΙΣ

Για δέκατη τρίτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Κιλκίς διοργάνωσε το μοναδικό για την Ελλάδα Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας. Η Honeybee ανέλαβε την δημιουργία του διαφημιστικού σποτ που προβλήθηκε από τα ΜΜΕ.

UNDP - JOINT MIGRATION AND DEVELOPMENT INITIATIVE

Το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα του ΟΗΕ (UNDP) διοργάνωσε στην Αθήνα ένα συνέδριο σχετικά με την Μετανάστευση και την Ανάπτυξη. Η Honeybee Audiovisual ανέλαβε την παραγωγή καθημερινών ρεπορτάζ για το συνέδριο καθώς κι ένα περιληπτικό/απολογιστικό βίντεο.

100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕΠ

Η Honeybee κάλυψε τις δράσεις της εκδήλωσης ΕΛΠΙΔΑ 2009 με αφορμή τα 100 χρόνια ΣΕΠ στην Ελλάδα. Το έτος 2010 συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από τότε που ο Αθανάσιος Λευκαδίτης οραματίστηκε ότι η νέα μέθοδος αγωγής των νέων, «ο Προσκοπισμός» είχε πολλά να προσφέρει στην νεολαία της πατρίδας μας και θα τους ωφελούσε πολλαπλά.

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Τα 21 σημαντικότερα επιτεύγματα των 13 ερευνητικών κέντρων που υπάγονται στη ΓΓΕΤ καταγράφονται σε αυτό το βίντεο. Η προβολή του έγινε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, του Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, του υπουργού Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη καθώς και του επιτελείου της ΓΓΕΤ.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Σχεδιασμός και παραγωγή 20 θεματικών βίντεο για τη Νομαρχία Γρεβενών στο πλαίσιο του έργου "Συγκέντρωση, καταγραφή, ψηφιοποίηση, μετάφραση, και καταχώρηση του περιβαλλοντικού αποθέματος του Νομού Γρεβενών - Ανάπτυξη και Λειτουργία Συστήματος". Μερικά από τα βίντεο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ

Το Παρατηρητήριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας αποτελεί τον τρίτο πυλώνα του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας». Μαζί με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης και την «Κοινωνία της Πληροφορίας Ανώνυμη Εταιρία», συγκροτούν τους βασικούς μηχανισμούς υλοποίησης και επίτευξης των στόχων του. Η Honeybee ανέλαβε την παραγωγή των ακόλουθων σχετικών βίντεο:

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Honeybee ανέλαβε το σχεδιασμό εντύπων – δημιουργικά.

MONTENEGRO

Η Honeybee ανέλαβε το σχεδιασμό εντύπων – δημιουργικά.

ΒΙΝΤΕΟ: ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ

Δημοσιογραφικό b-roll για την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, σχετικά με τα δύο χρόνια από την ψήφιση του νέου Τηλεπικοινωνιακού νόμου.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ: ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΚΑΙ ΣΑΡΙΑΣ

Το ντοκιμαντέρ αυτό προβάλλει το έργο του Φορέα Διαχείρισης Καρπάθου-Σαρίας. Αποφύγαμε επιμελώς την τεχνοκρατική ατμόσφαιρα που συνήθως έχουν αυτού του είδους οι ταινίες, αντλώντας συναίσθημα από τις εικόνες που δίνει απλόχερα ο μοναδικός αυτός ακριτικός τόπος. Τη δημιουργία, επεξεργασία του ντοκιμαντέρ καθώς και την προβολή του στα ΜΜΕ ανέλαβε η Honeybee.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ: ΓΓΕΤ - ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας επικοινώνησε την Εβδομάδα Επιστήμης και Τεχνολογίας μέσω ενός διαφημιστικού σποτ που ετοίμασε για λογαριασμό της η Honeybee.

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Η Honeybee ανέλαβε την παραγωγή βίντεο για το Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου.

ΒΙΝΤΕΟ: ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Η Honeybee ανέλαβε την παραγωγή τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σποτ για την Υπερνομαρχία Αθηνών – Πειραιώς.

ΒΙΝΤΕΟ: ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΩΝ/ ΕΚΤ: Παραγωγή βίντεο για τις δραστηριότητες του ΕΚΤ/ΕΙΕ.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ: Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του ΥΠ. Ανάπτυξης- ΓΓΕΤ ανάθεσε την δημιουργία και εκτέλεση ενός ντοκιμαντέρ στην Honeybee με θέμα την θέση της γυναίκας στους τομείς της έρευνας και της τεχνολογίας και οι δυσκολίες και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ: ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας επικοινώνησε την Έκθεση Επιστήμης και Τεχνολογίας μέσω ενός διαφημιστικού σποτ που ετοίμασε για λογαριασμό της η Honeybee.

ΒΙΝΤΕΟ: ΓΕΝΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Επιμέλεια και παραγωγή βίντεο με θέμα: παραγωγή υδρογόνου με τη βοήθεια της αιολικής ενέργειας.

ΒΙΝΤΕΟ: ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού για τις ανάγκες της εκδήλωσης του ΙΤΕ με τίτλο «Καινοτόμες εφαρμογές της επιστήμης και της τεχνολογίας στην σύγχρονη οικονομία και στην υπηρεσία της κοινωνίας»