ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΚΑΛΕΤΑΣ

Γράφτηκε από τον/την Super User on . Posted in Uncategorised

Δημιουργία σκαλέτας

Η ομάδα μας θα δημιουργήσει σκαλέτα, δηλαδή τον σκελετό του σεναρίου, είτε πρόκειται για τηλεοπτική παραγωγή είτε για ντοκιμαντέρ ή εταιρικό βίντεο. Κατά τη διαδικασία της παραγωγής, δημιουργούμε τη σκαλέτα εκπομπής, που περιγράφει κάθε τεχνική λεπτομέρεια του σεναρίου και αποτελεί τον κύριο οδηγό για τα γυρίσματα στην επόμενη φάση της παραγωγής.

STORYBOARDS

Γράφτηκε από τον/την Super User on . Posted in Uncategorised

Storyboards

Η ανάπτυξη ενός storyboard μας βοηθά να προγραμματίσουμε την παραγωγή του βίντεο μέχρι τηντελευταία λεπτομέρεια. Τα storyboards είναι σκίτσα, σαν κόμικς, που περιγράφουν με εικόνες τις σκηνές και τμήματα του βίντεο. Πριν αρχίσουμε τα γυρίσματα σχεδιάζουμε κάθε πλάνο και τι θα περιλαμβάνει. Αυτός ο προγραμματισμός μας βοηθά να αποφεύγουμε δαπανηρές επαναλήψεις γυρισμάτων και την σπατάλη χρόνου και μπορούμε να προϋπολογίσουμε τυχόν προβλήματα. Η δημιουργία storyboard για κάθε βίντεο βοηθά επίσης τη διατήρηση της ακεραιότητας του σεναρίου. Θα πρέπει να είμαστε πιστοί στο σενάριο και στα μηνύματα που έχουμε εργαστεί σκληρά για να αναπτύξουμε κατά τη διάρκεια της δημιουργικής ανάπτυξης και της συγγραφής σεναρίου.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ

Γράφτηκε από τον/την Super User on . Posted in Uncategorised

Μεταφράσεις

Η Honeybee έχει άμεση συνεργασία με τα μεγαλύτερα, πιστοποιημένα μεταφραστικά γραφεία κι εγγυάται τη μετάφραση κειμένων και σεναρίων σε όποια γλώσσα υπάρχει ανάγκη. Μέσα από την πολυετή συνεργασία είμαστε πλέον σίγουροι ότι το νόημα που θέλετε να περάσετε με το εκάστοτε κείμενο-σενάριο στο κοινό (target group) που απευθύνεστε, θα αποδοθεί με ακρίβεια και στις ξένες γλώσσες.
Έχετε για παράδειγμα έτοιμο το εταιρικό κείμενο ή σενάριο που θέλετε να προωθήσετε σε διάφορες χώρες του εξωτερικού; Η Honeybee σάς απαλλάσσει από τη χρονοβόρο και συχνά βαρετή διαδικασία της μετάφρασης, προσφέροντας τη σχετική υπηρεσία στο χρόνο και φυσικά τη γλώσσα που επιθυμείτε!
Η ίδια έκφραση σε μία γλώσσα μπορεί να σημαίνει κάτι άλλο σε μία άλλη. Επίσης ένα σύνηθες λάθος που γίνεται κατά τη μετάφραση, είναι η «πιστή» μετάφραση λέξεων από τη μία γλώσσα στην άλλη, με αποτέλεσμα να μη βγαίνει πάντα νόημα. Όμως μία «ελεύθερη» κι επαγγελματική μετάφραση από τους ειδικούς έχει τη δυνατότητα να διατηρήσει την ίδια εκφραστικότητα σε κάθε γλώσσα χωρίς να χάσει το χιούμορ, τη σοβαρότητα ή όποιο άλλο στοιχείο χαρακτηρίζει το εκάστοτε κείμενο.
Σημαντικό είναι επίσης ο αναγνώστης να μη χάσει το ενδιαφέρον του. Προς αυτή την κατεύθυνση λοιπόν, η συμβολή ενός επαγγελματία στο μεταφραστικό κομμάτι θα βοηθήσει αποτελεσματικά.

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΣΕΝΑΡΙΟΥ

Γράφτηκε από τον/την Super User on . Posted in Uncategorised

Συγγραφή σεναρίου

Η Honeybee συνεργάζεται με επαγγελματίες κειμενογράφους – σεναριογράφους που εργάζονται χρόνια στο χώρο της Διαφήμισης και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας διαθέτουν φαντασία και ευρηματικότητα, που σε συνδυασμό με την άριστη χρήση της γλώσσας καταφέρνουν να αποδώσουν με λόγια όλα αυτά που εσείς σκέφτεστε και χρειάζεστε.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως μπορούν να συντάξουν μόνοι τους τα κείμενα ενός σεναρίου. Ισχύει! Ο καθένας μπορεί να γράψει ένα κείμενο, πόσο μάλλον όταν αυτό αφορά τη δική του επιχείρηση. Το ζήτημα όμως είναι πως ο τρόπος που θα παρουσιάσει κάποιος την ίδια πληροφορία απαιτεί έναν εξειδικευμένο επαγγελματία.
Το κείμενο ενός σεναρίου, για παράδειγμα, αποτελεί την «ήρεμη δύναμη» του βίντεο. Πρέπει να είναι σύντομο και περιεκτικό. Να ιντριγκάρει τον θεατή, να του παρέχει απλά και κατανοητά την πληροφορία και να τον κάνει να θέλει να ακούσει τη συνέχεια…
Ειδικότερα μάλιστα η γλώσσα του διαδικτύου προϋποθέτει συγκεκριμένο ύφος, συχνά συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις και σίγουρα δε συμβαδίζει με τις υπερβολές. Το ιντερνετικό όπως και το εταιρικό γενικότερα κείμενο πρέπει να είναι κατευθείαν «to the point»!
Τα σενάρια που δημιουργούμε είναι ποιοτικά, στοχευμένα και αποδεδειγμένα αποτελεσματικά. Η αφήγηση μιας ιστορίας είναι μια τέχνη και ενώ ξεκινά με μια ιδέα, το σενάριο είναι αυτό που θα ζωντανέψει την ιστορία με οργανωμένο τρόπο. Παράλληλα, χάρη στο ευρύ δίκτυο συνεργατών μας, έχουμε τη δυνατότητα να μεταφράσουμε, να υποτιτλίσουμε και να μεταγλωττίσουμε το υλικό σε οποιαδήποτε γλώσσα. Έχοντας δουλέψει με επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε κλάδου, οι σεναριογράφοι και οι μεταφραστές μας έχουν βαθιά γνώση και εμπειρία που εγγυώνται το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Full Reviw on best bokkmakers by http://artbetting.net/
Download Premium Templates
Bookmaker No1 in The UK - William Hill by w.artbetting.net