Η Honeybee έχει συμμετάσχει για παραγωγές σε ποικίλλα ευρωπαϊκά έργα και προγράμματα δημιουργώντας εξειδικευμένο οπτικοακουστικό υλικό, μερικά από τα οποία φαίνονται παρακάτω.

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: PERSEUS PROJECT

Το έργο Policy-orientated marine Environmental Research for the Southern European Seas (PERSEUS) αξιολογεί το διπλό αντίκτυπο της ανθρώπινης δραστηριότητας και των φυσικών πιέσεων στη Μεσόγειο και την Μαύρη Θάλασσα. H Honeybee ανέλαβε την παραγωγή ενός βίντεο παρουσίασης της ταυτότητας του έργου.

STUDENT PARLIAMENT ON SCIENCE

Το πρόγραμμα του Μαθητικού Kοινοβουλίου της Επιστήμης, με το μότο “Νέες ιδέες, νέα μυαλά” είχε ως αποτέλεσμα την συγκρότηση 18 τοπικών μαθητικών κοινοβουλίων σε πάνω από 15 ευρωπαϊκά κράτη. Στην Ελλάδα περισσότεροι από 100 μαθητές λυκείου και γυμνασίου συγκεντρώθηκαν στην Ελληνογερμανική Αγωγή όπου αντάλλαξαν καινοτόμες ιδέες και συμμετείχαν σε κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Η Honeybee δημιούργησε το απολογιστικό βίντεο.

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: XSCAN

Η Honeybee αποτύπωσε σε αυτό το βίντεο τις πιο σημαντικές εργασίες επιθεώρησης ενός πλοίου μέσα από την ακτινοσκόπηση των συνδέσεων ηλεκτροσυγκόλλησης, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου XSCAN. Το ηλεκτρονικό μηχάνημα ακτινογραφεί το πλοίο και με φασματική ανάλυση παρουσιάζει όλα τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν.

PLASTRONICS SPEC

Βίντεο προβολής του ευρωπαϊκού έργου PlastronicsSpec - Developing automated digital radiography systems for the inspection of plastic electronics.

PATHWAY PROJECT

Το ευρωπαϊκό έργο Pathway αφορά ένα πρόγραμμα σεμιναρίων προς τους δασκάλους και καθηγητές, οι οποίοι μέσα από τις συναντήσεις τους με διεθνούς φήμης επιστημονικές προσωπικότητες της Ευρώπης και της Αμερικής επεκτείνουν τις γνώσεις τους πάνω στην εκμάθηση διδασκαλιών επιστήμης και φυσικής. Το πρόγραμμα αποτυπώνεται σε 5 βίντεο, τα οποία επιμελήθηκε πλήρως η Honeybee, που σκοπό έχουν να αναπτύξουν τις επιμέρους αρχές του προγράμματος.

DISCOVER THE COSMOS PROJECT

Βίντεο προβολής του ευρωπαϊκού έργου Discover The COSMOS Project (FP7).

CHIPCHECK

Βίντεο προβολής του ευρωπαϊκού έργου ChipCheck (FP7). DIVERSITY DAY DAY 2010
Παραγωγή σειράς βίντεο για το Diversity Day 2010 (Campaign 'For Diversity. Against Discrimination.' funded by the European Commission).

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ: THE ACGT PROJECT

Η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας επικοινώνησε την Έκθεση Επιστήμης και Τεχνολογίας μέσω ενός διαφημιστικού σποτ που ετοίμασε για λογαριασμό της η Honeybee.