Η Honeybee Audiovisual βασίζει την κάθε συνεργασία και δράση της στο τρίπτυχο
/ Δημιουργικότητα

/ Συνεργασία

/ Συνέπεια

Η ποιότητα για εμάς είναι συνυφασμένη με τη δημιουργικότητα. Η εξειδικευμένη κι έμπειρη ομάδα της Honeybee χαρακτηρίζεται από φρέσκιες, σύγχρονες ιδέες κι επιθυμία για συνεχή εξέλιξη και καινοτομία.

Προς αυτή την κατεύθυνση εκπαιδεύεται συνεχώς σύμφωνα με τα ανανεωμένα πρότυπα, λειτουργεί με ενθουσιασμό, μεράκι κι επαγγελματισμό ενώ χρησιμοποιεί τα πιο εξελιγμένα μέσα τεχνολογίας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για ένα αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών, είμαστε από την αρχή σε επικοινωνία με τον πελάτη. Τα περισσότερα στελέχη μας έχουν χρόνια θητεία στο χώρο της τηλεόρασης ενώ όλοι στη Honeybee φροντίζουμε για την ικανοποίηση κάθε ανάγκης του πελάτη, από τη δημιουργία του βίντεο μέχρι τη διανομή ή και προώθησή του.

Η Honeybee φροντίζει να είναι πάντοτε συνεπής στους χρόνους παράδοσης, όπως τους έχει συμφωνήσει με τον κάθε πελάτη από την αρχή.

Πέρα όμως από το θέμα των χρόνων παράδοσης, η συνέπειά μας επεκτείνεται ως αξία στην εχεμύθεια και τους βασικούς κώδικες δεοντολογίας.

Σεβόμαστε τους κανόνες πνευματικής ιδιοκτησίας όπως τους ορίζει ο Οργανισμός Προστασίας Δικαιωμάτων Διαφημιστικών Εταιριών, αποδεχόμαστε τον Ελληνικό Κώδικα Διαφήμισης - Επικοινωνίας, ακολουθούμε τους κανόνες δεοντολογίας της εμπορικής επικοινωνίας όπως τους ορίζει το Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας, ενώ εφαρμόζουμε το Σύστημα Διαχειριστικής Επάρκειας Παροχών Υπηρεσιών Επικοινωνίας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ 1435.