Η εταιρεία μας αφουγκράζεται διαρκώς τις νέες εξελίξεις και παίρνει πρωτοβουλίες ανάπτυξης, χρησιμοποιώντας νέα προϊόντα και τεχνικές. Η Honeybee Audiovisual αξιοποιεί τις δυνατότητες και τα οφέλη των interactive ντοκιμαντέρ, ενώ εξελίσσεται χρησιμοποιώντας νέες τεχνικές όπως Web documentaries και τεχνολογίες 360 και 3D.

Σημειώνεται ότι η Honeybee συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Κorsakow. Πρόκειται για μία πλατφόρμα δημιουργίας interactive ντοκιμαντέρ και ταινιών μικρού μήκους, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην επιστημονική έρευνα από διάφορους εκπαιδευτικούς φορείς.

Ειδικά στο ερευνητικό κομμάτι, η συμβολή ενός βίντεο είναι καθοριστική. Παρουσιάζει ολοκληρωμένα την κάθε πλευρά κι άποψη, βάσει των οπτικοακουστικών χαρακτηριστικών του, δίνοντας σε μικρό χρόνο δεδομένα με εντυπωσιακά μεγάλο εύρος!
Δείτε το Video!

documentarymarket

Διαδικτυακή διανομή και πώληση δικαιωμάτων προβολής ντοκιμαντέρ. Λειτουργεί ως ψηφιακή αγορά στην οποία έρχονται σε επαφή ανεξάρτητοι παραγωγοί ντοκιμαντέρ με ενδιαφερόμενους αγοραστές .

Δείτε το Video!

Επισκεφτείτε το Site!

outsource2greece

Πλατφόρμα για γραφιστικές δημιουργικές εργασίες και εφαρμογές, καθώς και web design/ development, με την υποστήριξη μίας εξειδικευμένης ομάδας συνεργατών.Επισκεφτείτε το Site!

ecasting

Δικτυακή πλατφόρμα εξυπηρέτησης εργοδοτών, οι οποίοι αναζητούν τόσο συνεργάτες, όσο και ελεύθερους επαγγελματίες ώστε να συμμετάσχουν στο έργο τους.Επισκεφτείτε το Site!

members.honeybee

Ειδική πλατφόρμα στην οποία οι πελάτες μας μπορούν να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την παραγωγή και να επισημαίνουν διορθώσεις στον προσωπικό τους λογαριασμό.Επισκεφτείτε το Site!