Πολιτική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη για τη Honeybee σημαίνει παροχή ίσων ευκαιριών, διατήρηση των αξιών, προβολή του πολιτισμού, συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος και διασφάλιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας για ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο.

Η Honeybee συμβάλλει στην αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών και κοινωνικών ζητημάτων, ακολουθώντας μία αποδοτική πολιτική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Χωρίς κανένα οικονομικό αντίτιμο, στηρίζει κάθε προσπάθεια που σχετίζεται με τη φιλοζωία, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την παιδεία, τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Αφουγκράζεται τις εξελίξεις, παρακολουθεί όλους τους τομείς του κοινωνικού συνόλου κι αναγνωρίζει την ευθύνη που της αναλογεί, φροντίζοντας να δραστηριοποιείται με σεβασμό κι ευαισθησία στον άνθρωπο, το περιβάλλον, τα ζώα και τα διάφορα κοινωνικά προβλήματα.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν το ντοκιμαντέρ “Η ζωή μετά...”, στο οποίο πρωταγωνιστούν με τις συγκλονιστικές μαρτυρίες τους γυναίκες που έχουν υποστεί μαστεκτομή για θεραπευτικούς ή προληπτικούς λόγους απέναντι στον καρκίνο του μαστού, η ταινία μικρού μήκους “Αφιέρωμα στον ανθρωπολόγο Άρη Πουλιανό” που συνέδεσε τ' όνομά του με την έρευνα του Ανθρώπου στην Ελλάδα και το ντοκιμαντέρ “Δεινά βίου ζώων”, με θέμα τα αδέσποτα ζώα που βρέθηκαν στο δρόμο λόγω της ανθρώπινης αδιαφορίας και υπαιτιότητας.

Με σκοπό την προώθηση της παιδείας και του αθλητισμού, η Honeybee στηρίζει εδώ και πολλά χρόνια το Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ με την παραγωγή του τηλεοπτικού σποτ, καθώς και την οπτικοακουστική κάλυψη του θεσμού, δημιουργώντας κάθε φορά και ένα απολογιστικό βίντεο της διοργάνωσης.