ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ
*Η μέλισσα, (αγγλ. Honeybee), είναι έντομο της τάξης των υμενόπτερων. Χαρακτηριστικό της είναι η οργάνωσή της σε συνεργατικές κοινωνίες με στόχο την παραγωγή ενός εξαιρετικού προϊόντος, του μελιού.

 

Η Honeybee δραστηριοποιείται στο χώρο των οπτικοακουστικών παραγωγών από το 2007, αποκτώντας βραβεύσεις και διεθνή αναγνώριση.

Το 2008 απορρόφησε την Elixis Audiovisual (με επιτυχημένη παρουσία στο χώρο από το 1994), με αποτέλεσμα να αποκτήσει νέα, ικανά και έμπειρα στελέχη, ενώ επί ετών συνεργασία της με την ΕΡΤ την καταξίωσε στο χώρο.

Ντοκιμαντέρ,
εταιρικά βίντεο,
διαφημιστικά σποτ,
τηλεοπτικές εκπομπές και show,
φωτογραφήσεις
μουσικά βίντεο
web films
infographics

συνθέτουν τη γκάμα των προϊόντων της σε ό,τι αφορά τις οπτικοακουστικές παραγωγές.

Στο μεταξύ, τα τελευταία δύο χρόνια, η Honeybee έχει διευρύνει την γκάμα των υπηρεσιών της και, αξιοποιώντας τη δύναμη του βίντεο και την πολυετή της εμπειρία στις οπτικοακουστικές παραγωγές, παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για την παρουσία, προβολή και επικοινωνία φορέων και επιχειρήσεων στο internet (digital marketing, video production, website design, social campaigns, branding design, inbound marketing). Παράλληλα αναπτύσσεται διαρκώς, παράγοντας και χρησιμοποιώντας νέα προϊόντα και τεχνικές όπως Web documentaries και τεχνολογίες 360 και 3D.ΟΙ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ DIGITAL MARKETING
«Αν μια εικόνα αξίζει όσο 1.000 λέξεις, ένα βίντεο ενός λεπτού αξίζει όσο 1,8 εκατ. λέξεις» σύμφωνα τους αναλυτές του διεθνούς οίκου ερευνών Forrester.

 

Αξιοποιώντας, λοιπόν, την τεράστια εμπειρία μας στις οπτικοακουστικές παραγωγές και ειδικότερα στη δημιουργία εταιρικού βίντεο, αλλά και την τάση του on line marketing που θέλει το βίντεο «βασιλιά» του περιεχομένου, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε στρατηγικές προβολής και επικοινωνίας της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία μας:

εντοπίζει το κοινό-στόχο της επιχείρησής σας και καθορίζει τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες του
σχεδιάζει στρατηγική
δημιουργεί ενδιαφέρον, στοχευμένο και κυρίως ποιοτικό περιεχόμενο
χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους προώθησης και προβολής του περιεχομένου (blogging, social media marketing, podcasts, videos, eBooks,newsletters, whitepapers, websites, SEO)
δημιουργεί διαφημιστικές on line καμπάνιες (google adwords, social media ads, facebook ads κλπ)
μετρά και αναλύει τα αποτελέσματα

Το βίντεο αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο προβολής και προώθησης των υπηρεσιών και προϊόντων οποιασδήποτε επιχείρησης, ειδικά από τη στιγμή που συνδυάζεται με στρατηγικές On Line Marketing. Ένα επιτυχημένο ποιοτικό, μελετημένο και επαγγελματικά γυρισμένο βίντεο διεγείρει τις αισθήσεις του θεατή, «μιλά» στη λογική, αλλά παράλληλα και στο συναίσθημα, με αποτέλεσμα την άμεση και αποτελεσματική προσέγγισή του.

 

 

ONE TEAM. GREAT SOLUTIONS.


asteri 01

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Our team.


Η έμπειρη ομάδα της Honeybee Audiovisual –η οποία απαρτίζεται από σεναριογράφους, σκηνοθέτες, μουσικούς, αφηγητές, δημοσιογράφους και τεχνικούς- είναι έτοιμη να αναλάβει όλη τη διαδικασία παραγωγής, από το σχεδιασμό μέχρι τη διανομή και προώθησή της.

oi pelates mas 01

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Our clients


Ανάμεσα στους πελάτες μας συγκαταλέγονται ελληνικοί και ξένοι κρατικοί φορείς ή οργανισμοί, όμιλοι επιχειρήσεων, μη κυβερνητικές οργανώσεις, πανεπιστήμια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πολιτιστικοί φορείς, τηλεοπτικοί σταθμοί και πληθώρα επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα.


Τέλος, σημειώνεται ότι η Honeybee έχει αναπτύξει και εφαρμόζει ένα Σύστημα Διαχειριστικής Επάρκειας και Ποιότητας, το οποίο ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις των προτύπων ΕΛΟΤ 1435:2009 και ΕΝ ISO 9001:2008, για τα οποία διαθέτει επίσημη πιστοποίηση.

honeybee company profile